Contact & bereikbaarheid

Adres

Vlotstraat 22
9000 Gent
(er is een tweede ingang in de Jozef II-straat ter hoogte van nr. 69)

Tel. 09 223 87 83
Email: eetcafe.toreke@torekevzw.be

BTW-nr = BE0838 248 759
Rek nr: VDK BE95 8906 6407 4458

 

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar Gent-Sint-Pieters. Het station ligt op 5,5 kilometer van het Toreke. Neem aan het Sint-Pietersstation een van volgende trams:
– tram 4 richting Gentbrugge Moscou tot halte ‘Rabot’
– tram 1 richting Wondelgem Industrieweg tot halte ‘Rabot’
– tram 24 richting Melle Leeuw tot halte ‘Rabot’

 

Wegbeschrijving

Kom je vanuit het noordoosten via de E34 Expressweg?
Neem op de E34 afrit 14 (Gent) en voeg in op de Burgemeester J.Parijslaan/R4 richting E40/E17/Haven 7000-9990. Volg deze weg voor 12 kilometer. Nadat je een brug en vervolgens de spoorweg overgestoken bent, sla je linksaf. Volg deze weg voor 1,6 kilometer tot je aan de kaaien komt. Sla nu rechtsaf. Dit is de Wiedauwkaai. Volg deze kaai tot over de brug. Sla aan het kruispunt rechtsaf. Vervolg zie (*)

Kom je vanuit Antwerpen via de E17?
Neem op de E17 afslag Destelbergen en voeg in op de Dwight Eisenhowerlaan/R4 richting Zelzate/Haven 1-6990. Sla op het einde van deze baan linksaf naar de Kennedylaan. Je volgt deze laan voor 2,3 kilometer en neemt de 2de afslag op de rotonde. Neem vervolgens de eerste straat links. Dit is de Muidepoort. Volg deze weg en rijd over de brug. Na 300 meter kom je aan een groot kruispunt. Hier sla je rechtsaf en aan volgend kruispunt rijd je rechtdoor. Vervolg zie (*)

Kom je vanuit Brugge, Oostende of Brussel via de E40?
Neem op de E40 de afslag Zwijnaarde naar de E17 richting Gent/Antwerpen en voeg in op de B401. Neem afrit 1 (Ledeberg) naar Alle Richtingen. Wanneer je over de brug rijdt, sla je rechts af en voeg je in op de Keizersvest. Je volgt deze weg voor 2,3 kilometer. Aan het station Gent Dampoort neem je de 3de afslag. Je volgt deze weg voor 1,8 kilometer. Je neemt de flauwe bocht naar links. Je rijdt de twee volgende verkeerslichten voorbij en blijf rechtdoor rijden. Je rijdt nu op de Blaisantvest. Vervolg zie (*)

Kom je vanuit Kortrijk via de E17?
Neem op de E17 afslag Zwijnaarde richting U.Z. Gent/Gent-Centrum en voeg in op de B401. Neem afrit 1 (Ledeberg) naar Alle Richtingen. Wanneer je over de brug rijdt, sla je rechts af en voeg je in op de Keizersvest. Je volgt deze weg voor 2,3 kilometer. Aan het station Gent Dampoort neem je de 3de afslag. Je volgt deze weg voor 1,8 kilometer. Je neemt de flauwe bocht naar links. Je rijdt de twee volgende verkeerslichten voorbij en blijf rechtdoor rijden. Je rijdt nu op de Blaisantvest. Vervolg zie (*)

(*) Je rijdt nu op de Blaisantvest. Vervolg je weg over de Opgeëistenlaan en de Begijnhoflaan. Aan de Rabottorens ga je aan de verkeerslichten naar rechts. Neem terug de eerste straat rechts. Je bent nu in de Filips Van Cleeflaan, rij deze straat tot het einde en draai naar links. Neem de tweede straat links. Dit is de Vlotstraat.

 

Parkeren in de buurt van Toreke

Een parkeerplaats vinden in deze drukke woonbuurt vraagt soms even. Er is een kleine parking met een beperkt aantal parkeerplaatsen op het binnenplein aan het Toreke (binnenrijden in de Vlotstraat 22). Daarnaast vind je parkeerplaatsen aan de Filips Van Cleeflaan (achterzijde nieuw gerechtsgebouw), de Muishondstraat en de Gasmeterlaan. Let op de eenrichtingstraten.


Grotere kaart weergeven